Bij Sus Goudsmeden worden alle sieraden met liefde en aandacht ontworpen.

En omdat alles in kleine oplages en met de hand wordt gemaakt, is ieder sieraad van Sus uniek. Maar soms kan je zelfs bij ons niet precies vinden wat je zoekt. Misschien omdat je een persoonlijk ontworpen sieraad wil geven of omdat je een speciaal verzoek hebt. Geen zorgen, bij Sus is alles mogelijk en helpen we je graag! 

Fairtrade goud 

Bij Sus Goudsmeden werken wij ook met fairtrade edelmetalen. Als een van de eerste goudsmeden kregen wij de Fairtrade Gold licentie. Hiermee dragen wij bij aan een duurzame toekomst voor de mijnwerkers, hun families en de gemeenschap. Wil jij ook bijdragen aan een duurzamere wereld? Wij kunnen alle sieraden ook smeden met fairtrade edelmetalen. 

Sustainable goud 

Mooie oorbellen van je overleden oma of de zegelring van opa, wie heeft ze niet thuis liggen? Het zijn vaak prachtige sieraden met veel emotionele waarde, maar in het dagelijkse leven draag je ze nooit. Dat is toch zonde? In overleg met jou smeden wij deze oude juweeltjes om tot mooie nieuwe sieraden met een vleugje nostalgie. 

Exclusieve ontwerpen 

Niets is zo persoonlijk als een sieraad en dat begrijpen wij heel goed. Ben je op zoek naar een speciaal sieraad of een speciaal cadeau voor een mooie gelegenheid? Kom dan zeker even langs in ons atelier aan de Hardebollenstraat! In overleg met jou ontwerpen wij een uniek sieraad dat past bij jouw wensen en de gelegenheid. 

Ook uit onze Sus Collectie: Armbanden   |   in Opdracht   |   Kettingen   |   Oorbellen   |   Ringen   |   Trouwringen   |   Verlovingsringen