Jouw ‘Wil je met mij trouwen?’ is het startsein voor een reeks onvergetelijke momenten.

Maar voordat je die vraag kan stellen, is er nog wel het een en ander aan voorbereidingen nodig. Het ideale moment, de ideale plaats en natuurlijk de perfecte verlovingsring. Bij Sus Goudsmeden vind je die ene speciale ring om jullie verloving te bezegelen. 

De Sus collectie verlovingsringen 

Ben je op zoek naar een klassieke verlovingsring met een mooie diamant? Of past juist een stoere robuuste ring bij je geliefde? In onze winkel aan de Hardebollenstraat in Utrecht vind je onze collectie verlovingsringen. Alle ringen worden met de hand gemaakt en met zorg ontworpen, dus je hebt gegarandeerd een uniek sieraad. 

Exclusieve ontwerpen 

Kan je ondanks de vele keuzes toch niet de juiste ring vinden? Geen zorgen! In overleg met jou ontwerpen wij een verlovingsring die precies past bij jou en jouw geliefde. Ook kunnen wij familiesieraden vermaken tot een unieke verlovingsring. 

Persoonlijke aandacht 

Een verlovingsring uitzoeken is niet iets wat je zomaar doet. Dat begrijpen wij en daar nemen wij ook graag de tijd voor! Daarom nodigen wij je graag uit in onze winkel om jouw wensen te bespreken. Als goudsmeden weten we waar we over praten, dus geen vraag is te moeilijk en alles kan besproken worden. 

Trouwsieraden 

Na jouw ‘Wil je met mij trouwen?’ volgt natuurlijk een gezamenlijke ‘Ja dat beloof ik’. Sus Goudsmeden heeft de perfecte trouwring die past bij jullie speciale dag. En ben je nog op zoek naar sieraden voor bij je trouwjurk of trouwpak? Ook daarvoor ben je bij Sus Goudsmeden aan het juiste adres. 

Een selectie van onze verlovingsringen

Ook uit onze Sus Collectie: Armbanden   |   in Opdracht   |   Kettingen   |   Oorbellen   |   Ringen   |   Trouwringen   |   Verlovingsringen