Wij zijn Jolanda en Steiny, de goudsmeden achter Sus

In ons atelier aan de Hardebollenstraat werken wij met veel passie, plezier en geduld aan onze eigen Sus collectie. De kleurrijke edelstenen zijn de blikvangers van Sus. Deze worden gezet in de mooiste gouden en zilveren sieraden. 

Vriendschap 

Tijdens onze opleiding tot goudsmid aan de Vakschool Schoonhoven is onze vriendschap ontstaan. Er was daarom ook geen twijfel dat we na de opleiding samen verder zouden gaan als vriendinnen en collega’s. Terwijl we in een restaurant sushi zaten te eten, ontstond het idee om onszelf Sus te noemen. De rest is geschiedenis en inmiddels is Sus Goudsmeden een begrip in de Hardebollenstraat geworden. 

De Hardebollenstraat 8 

De meesten zullen de Hardebollenstraat vooral kennen van het kleurrijke verleden, maar die tijd is allang voorbij. Tegenwoordig vind je er vooral creatieve Utrechtse ondernemers en dat is niet onopgemerkt gebleven. Zo vindt de redactie van het magazine Spoor dat Sus Goudsmeden zeker niet mag worden overgeslagen tijdens een dagje shoppen in Utrecht: “Steiny en Jolanda maken en verkopen hier fijne sieraden van goud, zilver en kleurrijke edelstenen” 

De winkel en het atelier van Sus Goudsmeden is te vinden aan de Hardebollenstaat 8, 3512 TP in Utrecht. Wij zijn geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00 en op zaterdag van 10:00 tot 17:00. Ook is er iedere donderdagavond koopavond tot 20:00 uur. 

Wil je meer weten? Wij zijn tijdens openingstijden bereikbaar op 030 737 1062 en natuurlijk op facebook en instagram .